Overzicht van enkele projecten waarin D&E engineering actief is of heeft deelgenomen.

Project: Antoni van Leeuwenhoek Ziekenhuis
Functie: Interim projectmanager ontwerp en realisatie
Periode: 2018 - heden

Door de installatiecombinatie ClimaTech (cleanrooms) en Breman Installatiegroep als externe projectmanager ingezet om de belangen van beide partijen in dit project te behartigen.

Voor de stichting het Nederlands Kanker Instituut – Antoni van Leeuwenhoek Ziekenhuis (NKI-AVL) wordt een nieuw gebouw voor het farmaceutisch centrum gerealiseerd op het terrein van het AVL. Dit farmaceutisch centrum bestaat uit een productiefaciliteit (o.b.v. GMP-richtlijnen), een laboratorium en een afdeling logistiek en distributie.

Project: Renovatie hoofdinfrastructuur installaties Rijnstate Ziekenhuis Zevenaar
Functie: Interim projectleider ontwerp en realisatie
Periode: 2017 - heden

Door Unica Building Projects als externe senior engineer en projectleider uitvoering ingezet. In dit renovatieproject met als belangrijkste taak de continuiteit van het ziekenhuis te waarborgen.

Project: Datacentre IX-AMS8
Functie: Interim projectleider realisatie
Periode: 2016

Door de installatiecombinatie Croon Wolter&Dros als externe projectleider realisatie ingezet. In de periode 2016 is voor interxion op Schiphol-Rijk een nieuw datacenter gebouwd, geschikt voor de invulling van 12 datazalen. In fase 1 zijn hiervan 4 datazalen gerealiseerd.

Project: Nieuwbouw ziekenhuis Medisch Spectrum Twente (MST) te Enschede
Omvang: ca. 80.000 m2 BVO
Functie: Interim projectleider realisatie
Periode: 2013 – 2015

Door de installatiecombinatie CUW (Croon, Unica, Wolter&Dros) als externe projectleider realisatie ingezet. In de periode 2012 - 2015 is voor het Medisch Spectrum Twente nabij het centrum van Enschede een geheel nieuw ziekenhuiscomplex gebouwd. Het gebouw heeft een omvang van ca. 78.000 m2 en bestaat o.a. uit 620 bedden, intensive care units en 15 OK's.